1. woluweb
  2. Joomla extension question
  3. Wednesday, 21 November 2018
Hi,

When I select images to optimize ("Optimiser sélection";), it works... but only for like 40 images and the other ones keep waiting indefinitely.
So on website where I have hundreds of images to optimize, it is a bit cumbersome :)

Is this a bug ? Or a configuration issue ?
Responses (5)
Accepted AnswerPending Moderation
Hi,

This is not normal if you use "optimize all" button it should run a full media optimization in background. Could you drop us a support ticket please?

The developer will take a look at that.

Thanks.
  1. more than a month ago
  2. Joomla extension question
  3. # 1
Accepted AnswerPending Moderation
Txs for the quick feedback.

I have just made a screencast so that you see exactly the issue "in action" :)
https://screenpresso.com/=JnwNc

(if you need access to the website in order to check further, just let me know. But I think it is quite general as I have the same issue on other sites...)
  1. more than a month ago
  2. Joomla extension question
  3. # 2
Accepted AnswerPending Moderation
I see, we have to check on your website, I don't see the problem on our side.
Could you proceed with the ticket?

Thanks!
  1. more than a month ago
  2. Joomla extension question
  3. # 3
Accepted AnswerPending Moderation
I'm having similar issue with either the Optimize All or if I try to optimize a bulk of 10 images or so.
When doing bulk Optimize I can see some of the ajax requests return an error 504 (Gateway timeout)

How can we get around this? I have over 4000 images to optimize and can't do them manually 10 by 10...
  1. more than a month ago
  2. Joomla extension question
  3. # 4
Accepted AnswerPending Moderation
Hi,

Same process, can you open a support ticket please?

Cheers,
  1. more than a month ago
  2. Joomla extension question
  3. # 5
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!